Τα αγαπημένα μου show απο την εβδομάδα μόδας,Athens Exclusive Designer Week!

Η εβδομάδα μόδας,Athens exclusive designer week,έλαβε τέλος.Όλοι οι σχεδιαστές που παραβρέθηκαν,είναι καταξιωμένοι και παρουσιάζουν μοναδικά κομμάτια,αλλά εγώ θα σας μιλήσω για τα Show που είναι πιο κοντά στη δική μου άποψη και το δικό μου γούστο!

Την πρώτη ημέρα παρακολούθησα τα Show των, Kathy Heyndels and Giannetos handmade,.Lak και DSQUARED2.Αυτά που ξεχώρισα ήταν,των DSQUARED2 και του Λάκη Γαβαλά μέσα από την συλλογή .Lak.

Το Show των DSQUARED2 τράβηξε όλα τα βλέμματα μιας και θεωρήθηκε το σημαντικότερο show τις βραδιάς,αφού οι σχεδιαστές έχουν συμμετάσχει,σε μεγάλες επιδείξεις μόδας του εξωτερικού.Το Show πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου,με τους ελληνικού κίονες να γίνονται μέρος μιας πραγματικά μοναδικής εικόνας!Το χρώμα που επικράτησε ήταν το μαύρο ενώ τα ρούχα είχαν γοτθικό ύφος κάτι που το καθιστά από τις αγαπημένες μου συλλογές!

Εννοείτε πως δεν θα άφηνα ασχολίαστο τον Λάκη Γαβαλά και την συλλογή του .Lak μιας και επρόκειτο για έναν μοναδικό άνθρωπο του χώρου,που υποστηρίζει πάντα την μοναδικότητα κάτι το οποίο με εξιτάρει και με εκπροσωπεί σαν άνθρωπος.Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι αυτή την φορά σχεδίασε πιτζάμες και κυρίως είδει ύπνου,ενώ τα ελάχιστα ρούχα που είδαμε ήταν πάνω στην ίδια ιδεολογία με ανάλαφρες γραμμές και μαλακά υφάσματα.
Την δεύτερη μέρα τα show των Parthenis,Evi Grintela,Brokers,Olga Karaververi,Celia Dragouni.
Από αυτήν την ημέρα ξεχώρισα το Show τις Olga Karaververi.Η Collection της οποίας ήταν μαγική,με πρωταγωνιστές το Glitter, τα strass και τα υφάσματα που παραπέμπουν σε νεράιδες.Η collection μου έδωσε την εντύπωση οτι βρίσκομαι σε παραμύθι με τις αέρινες γραμμές της!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολγα Καραβερβερη axdw 2017


Την τρίτη μέρα το πρόγραμμα είχε και νέους σχεδιαστές που είχαν λάβει μέρος σε διαγωνισμό που διοργάνωνε το axdw οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτούς αφού θέλω να τους κάνω ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα,ας προχωρήσουμε λοιπών στους επόμενους ,τον ΘΕΟ και την Christina Zafeiriou.Οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί.

Ο ΘΕΟ με τα μοναδικά του παπούτσια,με βάσει το strass και την ψηλοτάκουνη γόβα θα έκανε ακόμα και τον Louboutin να σκάσει από το κακό του!

Φωτογραφία του χρήστη Theodoros Elef Design - ΘΕΟ.

Ενώ η Christina Zafeiriou μπορεί άνετα να συναγωνιστεί τα σύνολα τις BALMAIN!

Η τέταρτη μέρα δεν ήταν και τόσο του γούστου μου!
Make Fashion
Love you...

2017-18-4--18-57-52

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe