Πώς να παρατείνεις το μαύρισμα του καλοκαιριού!Είσαι πίσω από τις διακοπές,κοιτάς τον καθρέφτη με υπερηφάνεια για τη χρυσή απόχρωση του δέρματος σου,αλλά ξέρεις πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το κρατήσεις τώρα που επιστρέφεις στην δουλειά. Φρόντισα λοιπών να σου έχω έτοιμη λύση.Ακολούθα τον οδηγό για να διατηρήσεις τη λάμψη και το χρώμα του καλοκαιριού.

Moisturise

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι αυτό. Δεν υπάρχει υπερβολική ποσότητα και συχνότητα ενυδάτωσης-βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν θα στεγνώσει, γιατί μόλις αρχίσει η απολέπιση, δεν θα σταματήσει ποτέ. Μια υπερ-ενυδατική επιλογή είναι η  κρέμα σώματος Banana Milkshake από την Natura Siberica,αποτελεί μια ελκυστική ανάλαφρη κρέμα σώματος ,οπού κάνει την επιδερμίδα σας απίστευτα απαλή και βελούδινη.Μυρίζει επίσης σαν το παγωτό banana που τρώγαμε παιδιά, για να κρατήσει το όνειρο των διακοπών ζωντανό.Hot Water!Not!

Ζεστό μπάνιο και ντους μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα σου,προτίμησε το δροσερό νερό και χρησιμοποίησε πιο κρεμώδη αφρόλουτρα για το ντους,αντί για τα gel και τα αφρώδη.

Gently Exfoliate

Ναι, χρειάζεται!Μιας και  τα νεκρά κύτταρα μπορούν να κάνουν το δέρμα να φαίνεται λιγότερο λαμπερό - αλλά πρέπει να το κάνεις πολύ προσεκτικά για να αποφύγεις να διώξεις το μαύρισμα.Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια στεγνή βούρτσα σώματος ή ένα απολεπιστικό σφουγγάρι ντους όπως αυτά της εταιρίας Bomb Cosmetics .

Νερό,νερό και πάλι νερό!

Το να παραμένεις ενυδατωμένη είναι απαραίτητο για την καλή υγεία του δέρματος, την κυτταρική ανάπλαση και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη διατήρηση μιας λαμπερής,επιδερμίδας.
*Επίσης μια διατροφή, ειδικά εμπλουτισμένη με τροφές πλούσιες σε B-carotene- θα σας βοηθήσεις,σκεφτείτε την παπάγια, το καρότο, τη γλυκοπατάτα και το μάνγκο.

Make Summer Last Longer,
xoxo,Elina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe