Τρεις Έλληνες φωτογράφοι που μετατρέπουν την φωτογραφία σε έργο τέχνης!


Πως γίνετε ένας άνθρωπος,ένα πράγμα,ένα μέρος να αλλάζει μέσα από μια φωτογραφία°Μερικοί φωτογράφοι σου συστήνουν τον κόσμο ξανά!
Το κοινό μάτι καθημερινά προσπερνά αδιάφορα αρκετές πληροφορίες,εκείνοι όμως όχι,είναι εκεί για αυτό το click.Έχουν πάθος και ένταση και αυτό φαίνεται στις στιγμές που αποτυπώνουν!Οι παρακάτω τρεις Έλληνες φωτογράφοι -ή έστω λάτρεις της φωτογραφίας-σου παρουσιάζουν μια πτυχή του δικού τους κόσμου.


Κεντρικό θέμα των φωτογραφιών του είναι η γυναίκα,αντιμετωπίζει τα σώματα σαν καμβά που αποτυπώνει την τέχνη του!Ο σκοπός του σαν ερασιτέχνης φωτογράφος εδώ και 15 χρονιά,είναι να βγάλει φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη γυναικά!

Ένας ηλικιακά μικρός φωτογράφος,ένας καλλιτεχνικά μεγάλος άνθρωπος!Ο Γιάννης αν και μικρός έχει φωτογραφίσει μεγάλους καλλιτέχνες!Το φωτογραφικό του πεδίο δεν έχει όρια,δημιουργώντας έτσι διαφορετικές συνθέσεις!

Μια μοναδική δημιουργός,που δημιουργεί επιφάνειες,που βγάζουν ήχους και χρώματα!Άνθρωποι και τοπία αναμυγνείονται και εξωτερικεύουν,συναισθήματα πρωτόγνωρα!Η φωτογραφίες της δημιουργούν μοναδικές μορφές και περιεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe